среда, 30. новембар 2016.

Akcija čišćenja okoline planinarskog doma „Kopaonik“Akcija čišćenja okoline planinarskog doma „Kopaonik“, u organizaciji PSK „Kopaonik“ uspešno je izvedena u subotu 28.11.2016. po izvanredno lepom danu, na Kopaoniku.

Vodiči Kluba i članovi Ekološko umetničkog projekta „Čisto i Bistro“ u ranim jutarnjim časovima, na svežem vazduhu i suncu koje je više nego prijalo, započeli su akciju čišćenja okoline planinarskog Doma u kojem su bili smešteni.
Napunjen je ceo kontejner koji se nalazi u blizini Doma, a donešena je odluka i da se, kad vremenski uslovi to budu dozvolili (pošto je ipak bilo najmanje 10 cm snega) ukloni i mini divlja deponija u podnožju brda ispod Doma.Donešena je odluka i da se uklone ostaci automobila i drugo đubre nagomilano u blizini kontejnera - kabasti otpad koji zahteva ozbiljniju akciju - odnošenje otpada na uređenu deponiju.


Zahvaljujemo se svim učesnicima na uspešno izvedenoj akciji, a sve ostale koji žele da nam se pridruže u sličnim akcijama, pozivamo da to i učine putem mejla: cistoibistro et gmail.com.


Нема коментара:

Постави коментар