петак, 18. новембар 2016.

GREEN FEST




7. Međunarodni festival zelene kulture GREEN FEST održava se od 15. do 18. novembra u Domu omladine Beograda. GREEN FEST je manifestacija posvećena ekologiji i zaštiti životne sredine, koja kroz filmske, obrazovne i izložbene programe podstiče kulturu življenja u skladu sa zelenim vrednostima. Ulaz je i ove godine besplatan, ali zbog ograničenih kapaciteta sala potrebno je rezervisati ulaznicu na www.greenfest.rs. Festivalske vesti se mogu pratiti i na FB stranici www.facebook.com/GreenFest.


Foto TL


Evo kako je atmosfera izgledala sinoć, na projekciji američkog dokumentarnog ekološkog filma "Uhvatiti Sunce" (Catching the Sun). Začuđujuće veliki broj ljudi pojavio se na projekciji, pogotovo mladih, što nas osobito raduje i daje nam nadu da naši zeleni napori nisu uzaludni i da će biti onih koje će i dalje (u sve većem broju) učestvovati u našim akcijama.

Foto TL

Foto TL 













Pre projekcije filma posetioci su mogli da uživaju u jedinstvenoj Kući za insekte:


Foto TL

Foto TL

Foto TL


 A mogli su da pogledaju i izložbu zelenih fotografija:

Foto TL

Foto TL

Foto TL

1 коментар:

  1. THEVENUSPROJECT - Žak Fresko i ostali pokretači i aktivnisti mnogobrojnih zelenih organizacija širom sveta primeri su koje treba predstaviti SVIM OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA U ZEMLJI, od predškolskih ustanova, osnovnih škola, srednjih škola i fakulteta, do nevladinih organizacija, književnih klubova, privatnih preduzetnika, i drugih. POTREBNO JE PREDUZETI NEŠTO, i to HITNOOOO!

    ОдговориИзбриши